dimecres, 12 de desembre del 2007

Maduixes al Desembre ???



O he escoltat a la ràdio. O deia una dona Alguna cosa passa amb el clima perquè en ple desembre hi hagi cireres que treguin flors o als tarongers convisquin taronja i tarongina.
Jo ja o havia observat també. Es mes, a l’ hort , fa una setmana vaig fotografiar aquestes maduixeres amb aquest parell de maduixes tant apetitoses que podeu veure.
Maduixes al mes de Desembre ??? No se si és habitual perquè aquest és el segon any que en tinc una petita catifa a un racó assolellat de l’ hort , però no recordo que l’ any passat ,n’haguera pogut menjar per aquestes dates
Realment el temps s’ està tornant boig o és solament una percepció nostra ??
L’ amic lleidatà diu que el noué l’ hi a perdut les fulles desprès de prendre un mal color. Espero que no sigui perquè se t’ ha mort. S’hauria pogut gelar dels freds de fa unes setmanes ?? A aquesta època de l’ any lo normal és que els arbres caducifolis perdin les fulles i hivernin per reeixir ufanosos a la calidesa de la primavera ...com ha de ser i no com al meu hort on la natura sembla que ha perdut el seu rellotge. Al menys a la zona de les maduixes !!

L' hortolà